Savanyítás A-tól Z-ig

FerMentor Blog

FerMentor Akadémia Online - Nyári órarend

2020. június 20. - Király Ágnes

A személyes oktatás szeptemberig még biztosan szünetel. Addig is szeretettel várlak Titeket az alábbi online órák bármelyikén (az oktatás élőben, Zoom-on keresztül zajlik majd):

Július:
9-10: Italok, ecetek, gyógynövény-elixírek - https://forms.gle/BiFmm6zBkCccYfZ88
17: Hüvelyesek, gabonák és álgabonák erjesztése - https://forms.gle/1x8eBoGb6wRzpoP28
21-23: Kezdő vaderjesztés (laktofermentált zöldségek) - https://forms.gle/qHkSM3CfGWD7ACit5
30-31: Italok, ecetek, gyógynövény-elixírek - https://forms.gle/qerUKFL8wjYN9KVr9

Augusztus:
4: Kimchi - https://forms.gle/mRa737FkVUXgnW2R6
7: Növényi joghurtok és sajtok - https://forms.gle/qAejNDR489v9Z3Pw6
20-22: Kezdő vaderjesztés (laktofermentált zöldségek) - https://forms.gle/yF1QKdFzviChXomJA

A workshopokra továbbra is érvényben van a karanténkedvezmény, így minden kurzus ára egységesen 9.900 Ft/fő.

A tanfolyamokra az egyes űrlapok kitöltésével tudsz jelentkezni.

 

colorful_quote_calendar.jpg

 

colorful_quote_calendar_1.jpg

A nyár folyamán élőben három előadással várlak Titeket.

Ha a járványügyi helyzet megengedi, akkor
- július 4-én és augusztus 15-én Kerekegyházán, Az Elvonuláson (https://azelvonulas.hu/), illetve
- augusztus 27-31. között pedig a siófoki Everness Fesztiválon (https://www.everness-premium.hu/) is találkozhatunk.

Erjesztésre fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://fermentor.blog.hu/api/trackback/id/tr5415994980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.