FerMentor Blog

FerMentor Blog

Mediterrán savanyú karfiol két változatban (fermentált)

2018. november 18. - Király Ágnes

Ha létezik olyan növénycsalád, melynek minden tagjából csak szuperlatívuszokkal jellemezhető fermentált savanyúságok születnek, hát akkor az kétségkívül a káposztafélék családja. Most mutatok két olyan receptet, amellyel a ropogós karfiolrózsák tovább bolondíthatóak. :) Mediterrán karfiol…

Tovább

Fermentált paradicsomos kelkáposzta

Biztos vagyok benne, hogy a most következő kombinációt főzelék formában mindenki ismeri - de abban is biztos vagyok, hogy ha savanyúságként megkóstoljátok, függővé váltok majd az ízétől! Hozzávalók egy 1 literes befőttes üveghez: 40 dkg friss kelkáposzta, csíkokra vágva vagy nagyobb darabokra…

Tovább
süti beállítások módosítása